Pengikut Setiaku, Thanks

Saturday, December 11, 2010

Harry Potter 1-6

  Ini dia cerita terkini orang duk suka sangat cerita ni. Saya tahu sikit-sikit tentang cerita ini. Apa yang saya tahu, pelakon dia sudah kaya raya kerana cerita ini sahaja. Memang world la kalau orang luar negara buat movie ni. Tahukah anda, disebalik cerita ini adalah unsur2 tersembunyi dimana membuat manusia leka?

  Saya bukan sekadar meneka benda ini malahan apabila dikaji selidik, cerita yang menceritakan perkara yang manusia ingin tahu lebih lanjut akan membuat manusia leka dengan keadaan sekeliling. Keadaan sekeliling ok tetapi lupakan tentang perkara wajib yang harus kita lakukan. Jadi, sehebat manapun cerita yang direka oleh pengeluar, hebat lagi kita jika terus mengingatiNya.

  InsyaAllah dilain hari, saya akan berjumpa anda lagi di laman blog ini. Segala update terbaru akan dimasuk kan kedalam Facebook terlebih dahulu. Ok kawan2, selamat beramal & selamat beristirehat. Salam.

Nikon D300s CLS Flash

  Salam & very good day, kepada pengguna nikon. CLS bukan class tau, ia adalah singkatan kepada creative lighting system gitulah lebih kurang. Saya pun belom pernah mencuba bermain CLS ni. Ada sesetengah orang cakap best & ada orang cakap biasa aje. Mana satu ni??

  Tak kisah la mana satu pun, yang penting dalam dunia fotografi ni lain orang lain cara menikmati penghasilan gambar tersebut. Ada sesetengah orang suka bila sesuatu gambar itu dapat diexplore dan direka menjadikan sebuah cerita menarik seperti gembira, sedih, keseorangan, buntu dll. Kepentingannya adalah hasil yang menarik.

  Disebelah ini aku masukkan MLG atau Magic Lantern Guide D300s. Sesiapa yang nak upgrade gear tu, layari lah dulu & survey2 la yang terbaik ok. Saya bukan apa la, Sekali silap beli mesti rasa nak marah kan, bila nak jual mesti harga kurang. So, tak berbaloi. Apa yang penting adalah Think Positive, Survey, Try. Hehehe..

  Regards,

  Madayzhe Infinity
  +6013 3211670

Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...