Pengikut Setiaku, Thanks

Tuesday, June 21, 2011

Kelas Bimbingan, Ilmu & Pemantapan June 2011

     Akademi Taipan 181 ialah salah sebuah institusi latihan, bimbingan dan motivasi yang diberikan secara percuma kepada khas untuk sesiapa sahaja yang berminat menceburkan diri di dalam bidang keusahawanan. Lebih kurang 100 orang tenaga pengajar daripada pelbagai latar belakang sedia menurunkan ilmu ini kepada usahawan secara percuma. Disini juga anda akan mendapat pendekatan tentang bagaimana ingin memulakan perniagaan. Ilmu yang diberikan secara percuma ini sentiasa diadakan 2 kali seminggu.
Academy Of Taipan 181
     Jika berminat dengan "Mentorhip Programme" yang diadakan oleh Academy Of Taipan 181, Academy Of Taipan 181 sedia membimbing anda untuk terus berjaya dalam bidang perniagaan. Anda juga boleh terus menghubungi kami di talian:-

Madir - 0133211670
Salwa - 0192611806

Pada malam ini sesi kelas diadakan seperti sediakala :-

Tempat : TTC1 USJ 9, Subang Jaya (Berdekatan Alliance Bank)
Masa : 8:30mlm - 10:30mlm
Tarikh : 21/06/2011 (Selasa)

Suami Disaran Mencontohi Sifat Romantis Rasulullah..!

     Assalamu'alaikum & Salam Sejahtera semua..Today dalam paper juga ada mengaitkan tentang sifat romantis rasulullah..Rasulullah adalah idolaku sepanjang hayat..!!Didunia hingga akhirat..Selawat keatas nabi muhammad S.A.W.

Kenapa Di Tipu Lagi Untuk Menjadi Usahawan..?

     Assalamu'alaikum, hari ini didalam newspaper harian metro. Seorang student ditipu kerana dijanjikan untuk dijadikan usahawan internet. Kenapa percaya kalau belum lakukan kaji selidik?Sudah kena tipu baru nak report..Kahkahkah..!!Kata student..Sudah ada ilmu..Tapi masih ditipu..Ish3x...
     Faktor kejayaan untuk menjadi usahawan berjaya adalah Ilmu, Mentor & Matlamat. Ini sebelum jadi usahawan dah kena tipu, ape cerita..?

     Di akademi taipan, bimbingan ilmu sentiasa diberikan secara percuma untuk menjadi usahawan..!!Kalau nak jadi usahawan sekali pun, bertanya dahulu dan jangan ikut kata orang sangat..Akademi taipan sudi membantu tetapi kerana sikap orang yang EGO dan SOMBONG..Itu yang kena tipu..!!Rajin-rajinlah bertanya kepada yang diluar sana yerrr..!!Jangan tertipu dek janji manis..Di Akademi taipan, kita nak anda mesti berjaya tetapi anda yang tidak cari kita..

I Love My Wife, Family, Alza & Academy Forever..!!

     This is my wife & I Love my Wife forever..
My Wife
      This is my wife & my alza BLF 1811..I Love my wife & my alza forever..
My Wife & My Alza BLF 1811
       This is my alza BLF 1811..Kena mandi sebab dah lama tak mandi selepas balik dari Johor aritu...Ish3x....Kena mandi jugak akhirnya...!!
My Alza BLF 1811..
      Ok now, why my alza BLF 1811..?Persoalankan..Sebab Academy Taipan 181 saya berani untuk BLF 1811 ini sentiasa bersama...I Love all...Thanksss..!!

Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...