Pengikut Setiaku, Thanks

Saturday, June 25, 2011

Nurich Lacto-Lite Yogurt with Live Culture & Inulin Powder Drink - Membantu Menurunkan Berat Badan Anda..!!

Penghadaman Baik, Badan Sihat Langkah Pencegahan untuk Menjamin Kesihatan Badan.

Kenapa Nurich Lacto-Lite Menjadi pilihan anda semua?Nurich Lecto-Lite sebenarnya boleh menjadi satu ubatan sihat dimana membolehkan anda menjaga cara pemakanan yang sihat disamping membantu untuk menguruskan badan.

Testimoni mendapati salah seorang telah mengamalkan minuman sihat Nurich Lecto-Lite boleh menurunkan berat badan kepada 26 Kg dalam masa 2 bulan. Tidak mustahil anda juga boleh lakukannya.

Nurich Lacto-Lite Minuman Serbuk Yogurt Kultur Hidup & Inulin menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin untuk menjamin kesihatan sistem penghadaman dan badan anda.

Kultur hidup terdiri daripada bakteria baik (¡°friendly bacteria¡±) yang berfungsi untuk membantu pencernaan, meningkatkan pergerakan usus dan kesihatan sistem penghadaman dan menggalakkan pertumbuhan Bifidobacteria. Inulin (sejenis fiber) pula membantu pertumbuhan bakteria baik dalam sistem penghadaman.

Kedua-dua kultur hidup dan inulin digunakan bersama untuk menyeimbangkan flora usus dan menggalakkan kesihatan sistem pencernaan.

Secara saintifiknya, Lecto-Lite mampu menurunkan berat badan anda kerana ia menggalakan kesihatan sistem pencernaan anda bagi yang mengalami berat badan.

Untuk mendapat keterangan lanjut sila hubungi terus saya ditalian +019-2611806 (Salwa) Atau +6013-3211670(Madir). Penjualan ini SAH dan diperakui sijil halal.

No comments:

Post a Comment

Anda Juga Mungkin Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...